Εκπαιδευτική επίσκεψη στο ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στις 4/3/2024 βρεθήκαμε στο χώρο σας, έπειτα από συνεννόηση μαζί σας, όπου μας υποδέχθηκε εγκάρδια η κ. Βέργη Κατερίνα. Και μας οδήγησε στις εγκαταστάσεις μαγειρικής – ζαχαροπλαστικής του Εκπαιδευτικού Συγκροτήματος ΙΕΚ Βέργη, που εδρεύει Ζαΐμη 21 , όπου μας περίμενε ο εκλεκτός συνάδερφος και Chefκ. Παρασκευάς Δρές, και μας επέδειξε διάφορες μεθόδους επεξεργασίας τροφίμων κυρίως ζωικής προέλευσης.

Σας ευχαριστούμε για τη φιλοξενία στο χώρο σας στο πλαίσιο της αδιαμφισβήτητης συμπεριληπτικής προσέγγισης , προσφέροντας στους μαθητές μας την ευκαιρία της άτυπης εκπαίδευσης εκτός της σχολικής μονάδας του ΕΝΕΕΓΥΛ Πατρών, σε ένα μοναδικό επαγγελματικό περιβάλλον ύψιστης αισθητικής και γαστρονομίας.

Θα ήταν παράλειψη αν δεν αναφέραμε την ουσιαστική παρουσία των μαθητών σας καθώς και εκείνων τηςγειτονικήςμαςΙταλίας που βρίσκονταν στο χώρο, με τους οποίους συνεργαστήκαμε, αποδεικνύοντας ότι η επικοινωνία δεν καθορίζεται αποκλειστικά από την κοινή γλώσσα αλλά από την διάθεση και την αγάπη για την γαστρονομική δημιουργία ή το κοινό σκοπό εκείνο της μάθησης και πιο συγκεκριμένα-στηδεδομένηπερίπτωση-τηςμαγειρικήςτέχνηςκαιαντίληψης όλων των συμμετεχόντων, μαθητών και μαθητριών.

Σας ευχαριστούμε για τη φιλοξενία και αναμένουμε την επόμενη μας εκπαιδευτική επίσκεψη στο ταξίδι της μάθησης .

                                                                        ΕΝΕΕΓΥΛ ΠΑΤΡΩΝ

                                                                        12/03/2024