Εκπαιδευτική εκδρομή στην Achaia Clauss

Την Πέμπτη 11/4/2024 το σχολείο μας πραγματοποίησε εκπαιδευτική εκδρομή στην Achaia Clauss στο πλαίσιο περιβαλλοντικού προγράμματος με θέμα: βιομηχανικό μονοπάτι στην Πάτρα και του προγράμματος αγωγής υγείας με θέμα: νους υγιής εν σώματι υγιή – κινούμαστε τραγουδώντας, χορεύοντας και περπατώντας.

Ήταν μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα επίσκεψη στο χώρο της achaia clauss όπου οι μαθητές μας επισκέφθηκαν τον εξωτερικό χώρο του οινοποιείου, το ιστορικό βασιλικό κελάρι με τα παλαιότερα βαρέλια κρασιού εν χρίσει στον ελλαδικό χώρο, άκουσαν τις ιστορίες του, μύρισαν τα αρώματα του χώρου αλλά…. λόγω ηλικίας δεν γεύτηκαν το νέκταρ του γλυκού κρασιού της Πάτρας – την μαυροδάφνη – όπου πήρε το όνομα της από μια όμορφη νέα με μαύρα μάτια και μαλλιά που την έλεγαν Δάφνη – διάσημη σε όλο τον κόσμο. Όμως το όφελος ήταν η γνώση και ο σεβασμός στην πολιτιστική κληρονομιά της πόλης μας

Συμμετέχοντες καθηγητές:
Αρχηγός: Ζώτου Μαρία
Αναπληρωτής αρχηγός: Αδαμόπουλος Χρήστος

Συνοδοί: Γάζου Σταυρούλα, Ζαφειροπούλου Μαρία
Αναπληρωτής σύνοδος: Χατζή Μαρία

Συμμετέχοντες μαθητές:

Τάγκαλος Ανδρέας, Αβραμόπουλος Χαράλαμπος, Παπαγιάννη Ελπίδα, Σωτηρόπουλος Διονύσιος, Ιωακειμίδης Οδυσσέας, Μόσχος Γεώργιος, Τσαλαμιδάς Ιωάννης, Γιαννούλης Γεώργιος, Αδαμοπούλου Ευφροσύνη, Κριπαροπουλου Αγγελική, Λαλιώτη Μαρία – Αρετή.