ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ – PlaySEN

Η εικονική επιχείρηση του σχολείου μας θα λάβει μέρος την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024 στην Εμπορική Έκθεση στο The Mall Athens.

Στη Μαθητική Εμπορική έκθεση της Αθήνας συμμετέχουν 56 Εικονικές Επιχειρήσεις από Γενικά Γυμνάσια και Λύκεια, ΕΠΑ.Λ., ΕΠΑ.Σ., Εσπερινά και Ειδικά Σχολεία της Κεντρικής και Νότιας Ελλάδας και των νησιών του Αιγαίου, ενώ στην Εμπορική Έκθεση της Θεσσαλονίκης συμμετέχουν 46 Εικονικές Επιχειρήσεις από τη Βόρεια Ελλάδα και την Κρήτη.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες μας θα συμμετέχουν με μεγάλο ενθουσιασμό στο δημοφιλές, παγκόσμιο πρόγραμμα/διαγωνισμό «Εικονική Επιχείρηση – Company Program 2024» του JA Greece που τελεί υπό την Αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και υλοποιείται σε όλη την Ελλάδα με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.

Η ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ – PlaySEN  θα παρουσιάσει ξύλινα παιχνίδια με κορδόνια ή επιτραπέζια που είναι κατασκευασμένα από μασίφ ξύλο και είναι κατασκευασμένα για να αντέχουν! Τα παιχνίδια με κορδόνια βοηθούν τα παιδιά σας να αναπτύξουν λεπτές κινητικές δεξιότητες, συντονισμό χεριού-ματιού, μέτρηση όρασης, υπομονή, προσοχή και συγκέντρωση.

Είναι απλά τέλεια στις καθημερινές ή περιστασιακές μας δραστηριότητες (όπως ταξίδια, συνηθισμένες δουλειές που βοηθούν τα παιδιά μας να κάνουν υπομονή και να συγκεντρώνονται) και κρατούν τους μικρούς μαθητές μας απασχολούμενους και χαρούμενους!